Investo në BelgjikëFurnizues me artikuj ushqimor në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni dhe, poashtu, Business Consulting Group, që do të thotë se ndihmojmë nderrmarjet nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia për të investuar në Belgjikë: këshilla juridike dhe fiskale, strategji marketing, dhe ndihmë logjistike. ALL IN SHQIP :)